Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Trygstad du er mest fornøyd med?»

«Bra beliggenhet, gode åpningstider, fine uteområder og hyggelige ansatte. Med det viktigste for meg er at det ser ut som gutta mine trives godt.»

«Positive medarbeidere, ikke gjennomtrekk på personale, barna føler trygghet, variasjon i dagene, renslig, god kommunikasjon og informasjon, god pedagogisk planlegging, lærer og ta vare på hverandre, tiltak mot mobbing, tilbakemeldinger i hverdagen.»

«Åpen for ideer og tilbakemeldinger. Veldig gode på velkomst og avskjed. Tar seg alltid god tid. Godt humør og en stabil og trygg gjeng. Fantastisk Skolespira.»

«Jeg er veldig fornøyd med at det er lite utskiftninger av personale, at det er trygge, rolige og kjempefine ansatte som har god kjemi med barna. At barnehagen er privat. Spireportalen er jeg superfornøyd med og kan ikke fullrose nok. At barnas hverdag er forutsigbare mtp rutiner etc. At barna er forholdsvis mye ute. At barnehagen har fått nye vogner som igjen gjør det enklere for avdelingen å kunne legge ut på korte turer i nærområdet. At barna får varmmat av og til. Fellessamlinger på tvers av avdelingene. Jeg er rett og slett veldig fornøyd med ALT.»

«Er veldig fornøyd med personale som ser og behandler barnet etter personlighet og utviklingsnivå. Det føles trygt å levere barnet i barnehagen når man blir møtt med et stabilt personale med utdanning og eller lang erfaring.»

«Varmen i medarbeiderne. De er fantastiske omsorgspersoner og gode rollemodeller.»

Personvern